Met ingang van 1 Januari 2024 werken wij samen met Night Stay at Sea
Fam. Versendaal
Hotel Randduin Vooraanblik

5% korting op uw reservering

Op een uniek plekje aan de rand van het bos, vindt u ons sfeervolle Hotel Randduin.
Hier waant u zich in een compleet andere wereld van rust en comfort met tegelijkertijd een huiselijk gevoel. Stapt u bij ons de voordeur uit, kunt u gelijk genieten van de prachtige omgeving met de mooie, schone zandstranden (meerdere malen gekozen tot schoonste strand van Nederland) en het bosrijke gebied, "de Mantelinge", waar u de rust kunt vinden die u zoekt. Badplaats Domburg bevindt zich op 4 km afstand en kunt u gemakkelijk bereiken door een mooie wandeling door het bos en de duinen, maar natuurlijk ook heerlijk wandelend langs het strand. Maar natuurlijk kunt u ook de mooie dorpjes van Walcheren, zoals o.a. Zoutelande, Veere en de prachtige hoofdstad van Zeeland, Middelburg bezoeken.

Een overnachting boeken?

  • Wanneer u rechtstreeks bij ons een reservering maakt (via de website, telefonisch (+31(0)118581652) of via info@randduin.nl) krijgt u 5 % 𝐤𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 op de kamerprijs.
  • Wij vragen bij het maken van een reservering om een aanbetaling van 50% van de totaalprijs en de resterende 50% bij aankomst in ons hotel.
  • U kunt tot 14 dagen voor de aankomstdatum kosteloos annuleren. Wij storten uw betaling of aanbetaling in dat geval terug op uw bankrekening.
  • Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons Hotel.


Bezoek ons ook op:

Facebook!
Instagram!